7.2. Statistikk og rapportering til Lånekassen

 

Statistikk

Ved siden av resultatet for en vurderingsenhet, er det en link som studenten kan bruke for å se statistikkinformasjon for denne enheten. Studenten ser resultatfordelingen for vurd.enheten og hva som er gjennomsnittlig karakter. Dersom gitt vurdering har færre enn minimumsantallet for kandidater (modulegenskap MINKANDSTA), så vil kun antall kandidater for vurdering vises.

 

 

Forutsetningen for at studenten skal se statistikken er at resultatfordelingen er overført til Studentweb.  Den kan kjøres manuelt for en fra-til periode gjennom  bildet Studentweb 3 Overføring av statistikkinformasjon for vurdering.

 

 

Du kan også overføre statistikk for en enkeltvurdering gjennom rutinen FS580.001 Resultatfordeling enkeltvurdering.

Når du overfører resultater til vurderingsprotokollen med rutine FS573.001, er det også et avkrysningsvalg for "Overfør statistikkinformasjon for resultater til Studentweb". Dette krysset blir husket ved neste kjøring.

 

Opplysninger til Lånekassen

Formålet med siden er at studentene skal få innsyn i hvilken informasjon som er sendt til Lånekassen. Det gjelder informasjon om hvilke emner som er rapport som bestått.

Tidligere ble også studentstatus sendt til Lånekassen og vist her, men nå spør Lånekassen aktivt via webtjeneste. Studenten kan se om vilkårene for utbetaling er oppfyllt ved å logge seg på "Dine sider" hos Lånekassen.

Modulvalget LKTRANS må være aktiv for at studentene skal få innsyn i lånekassetransaksjonene.

Denne modulen har følgende egenskaper:

 

Egenskap

Beskrivelse

FORSINK_E

Antall dager forsinkelse fra transaksjonsdato eksamen til publikasjon

FORSINK_S

Antall dager forsinkelse fra transaksjonsdato studentstatus til publikasjon

 

 

Publisert 5. jan. 2017 12:28 - Sist endret 28. mars 2022 17:21