02 Lukking av database og varsel til FS-brukere

Opplysningene i dette bildet kan benyttes for å stenge brukere ute fra innlogging i FS-databasen via FS-klienten og/eller sende aktuelle varsel til FS-brukere ved institusjonen.

Når det er krysset av for sperring mot innlogging i FS-klienten, vil brukeren ved innlogging få meldingen som er lagt inn og bli logget ut umiddelbart.

Dersom bare melding legges inn uten avkryssing for sperring mot innlogging, vil meldingen bli vist frem ved innlogging, men brukeren får logget inn i FS som vanlig. 

Meldingen vil også være synlig i hovedmenyen i FS-klienten og må fjernes i bildet over for at den skal forsvinne fra visningen i hovedmenyen. 

Publisert 11. mars 2015 13:53 - Sist endret 31. juli 2026 11:01