Vellykket FS-brukerforum våren 2021

FS Brukerforum ble i år for første gang avholdt som et heldigitalt arrangement. Det var godt over 5oo påmeldte FS-brukere som sammen delte to dager med variert og innholdsrikt program.

Skjermdump fra Zoom av noen av deltakerne
Skjermdump fra Zoom med noen av deltakerne

Fremtidens utdanning globalt og modernisering av våre systemer

Det er mange spennede utviklingsprosesser på gang på det studieadminsitrative området og gjennom konferansen ble det holdt en rekke innholdsrike presentasjoner. Blant annet stod fremtidens økosystemer innen utdanning, videre planer og modernisering av studieadministrative fellestjenester, Arbeidslivsportalen og en rekke parallellsesjoner på programmet.

Særlig interessant var det å høre Jan-Martin Lövendahl fra Gartner Research gi oss et innblikk i hvilken vei økosystemer innen utdanning beveger seg.

Erfaringer fra universitetene og høgskolene

En viktig del av brukerforum er også det å høre institusjonene dele av sine erfaringer. Det ble hold innlegg om håndtering av personopplysninger, dokumentopplasting, digitalisering av begrunnelse og klage, vurdering i EpN og flere andre tema.

Heldigitalt

Denne gangen måtte hele arrangementet foregå digitalt, men vi vet at mange savner muligheten til å møtes til et fysisk Brukerforum. Det er tross alt der man har de uformelle pratestundene med gamle kjente og knytter nye kontakter, som igjen fører til at det er enkelt å ta kontakt for å diskutere faglige utfordringer. Vi håper å igjen kunne samles når det blir anledning for det.

Presentasjoner og program

Fult program og PP-presentasjoner fra innleggene finner du på arrangementssidene.

Publisert 26. mars 2021 07:38 - Sist endret 8. juli 2022 13:02