02 Arbeidsflyt og redigering

Arbeidsflyt og redigering

Man åpner et emne for framvisning og redigering ved å klikke på blyant-ikonet i lister eller i søkeresultater.

Når et emne åpnes av en faglærer første gang etter import fra FS, ser det slik ut:

Man vet da at emnet er nøyaktig slik det var i FS. Så snart faglærer trykker ’Lagre’ -knappen, enten det skrevet inn noe nytt eller ikke, får emnet status S1-Utkast:
 
 
Faglærer kan nå se og redigere felter etter de regler som er satt i feltinnstillinger og verdilister.
 

 

Fane Undervisning

Redigering av personroller: eksisterende(historiske) personroller som hentes fra FS kan ikke slettes/endres i EpN, de kan kun avsluttes hvis de mangler til-dato. 
Nye personroller opprettet i EpN kan redigeres og slettes. I feltinnstillinger kan Administrator angi om noen personroller er påkrevde. Hvis det er påkrevd med f.eks to personroller, må disse oppgis her, klikk på boksen "Velg personroller". EpN vil fylle ut planleggingsperiodens datoer som til og fra dato på de nye personrollene, men dette kan redigeres hvis ønskelig.

 

 

Kommentarer og redigeringshistorikk

Brukerne kan legge inn kommentarer. Disse følger emnet i hele prosessen og kan leses av alle. Merk at disse kommentarene ikke overføres til FS. I Handlingsboksen på høyresiden kan man se hvor mange kommentarer det eventuelt finnes på et emne i en parentes inni knappen Legg til kommentarer.
 
For å se detaljer knyttet til kommentarer, flyt og endringshistorikk på emnet, klikk på Vis nederst i bildet. Klikk på Skjul for å skjule det igjen. 
Brukeren kan redigere og slette sine egne kommentarer hvis ønskelig, men de kan ikke redigere/slette andre sine kommentarer.

 

 
Publisert 30. aug. 2017 13:44 - Sist endret 2. okt. 2018 11:10