02 Forsiden

Du kommer til din personlige forside ved å trykke på logoen til EpN.

Emner knyttet til mine steder og min rolle

Emner som er knyttet til de stedene brukeren selv har angitt i brukerinnstillinger, og som er på det stadiet brukerens rolle er knyttet til, listes ut her. Listen er dynamisk og endrer seg hvis brukeren endrer aktiv rolle, eller når emner flyttes til nytt stadium.

Min arbeidsliste

Hver bruker kan sette opp en liste over emner hun vil følge eller har ansvar for. Denne listen er statisk og brukeren må selv legge til og fjerne emner etter behov. Ved å utføre et søk kan man i utlistingen av søkeresultater huke av for ønskede emner og trykke knappen ’Legg til i arbeidsliste’. Emnene forblir i arbeidslista selv om emnet satt opp til høyere stadier enn man er validert for. Da vil man kunne lese den informasjon man har rett til å se, men ikke kunne gjøre noen endringer. Dette er forsåvidt uavhengig om et emne ligger i arbeidsliste; man vil alltid kunne søke opp og se på alle emner ved en institusjon.
 
Emner kan også legges til i arbeidslista ett og ett ved å trykke ”Legg til i arbeidsliste” i boksen for Handlinger i emneredigeringsbildet. Eller man kan søke opp et knippe emner, markere de ønskede i søkeresultatet, og deretter legge disse til i arbeidslista ved å trykke knappen som altså heter nettopp det.

Sist viste emner

Dette er en dynamisk liste som hele tiden viser de 10 siste emnene man har åpnet.

Publisert 30. aug. 2017 13:43 - Sist endret 31. aug. 2017 17:10